Varje år samma visa

Varje år så är det samma visa, man upptäcker saker som skulle behöva göras och man blir lika förvånad varje år. Det som göms i snö kommer upp i tö brukar det heta och det kan appliceras på mycket. Fönsterputsning är en sådan grej.

Våren kommer med stormsteg och solen kliver högre och högre upp för varje dag som går. Det är nu som man märker att fönstren skulle behöva sig en omgång och som så många gånger förr så är frågan om tiden räcker till för att få detta gjort även i år. I år kanske ni ska anlita någon annan som gör detta åt er, med RUT-avdrag så behöver inte kostnaderna bli så stora för fönsterputsning. Att låta någon annan utföra jobbet gör att ni hinner med annat som ni kanske inte skulle hinna med.

Som husägare så finns det en hel del rutiner när våren kommer och sommaren är i antågande, det kan vara mycket utomhus att pyssla med i trädgården som måste göras innan ett viss datum för att efter det så är det något annat som ska pysslas med. Att planera och skapa att göra listor så man inte missar något är bra. Det kan låta ambitiöst men det är ju bara du som styr över vad som ska göras. Det kan vara lätt att glömma vissa saker som skulle gjort, så därför är planeringen viktig.