Hur man inreder på en budget

budget_342490898

Alla vill vi ju ha ett hem vi tycker är vackert. Det är dock inte alltid så lätt när man tar sig ut i butikerna och sett vad allt egentligen kostar. Men med några tips kan man göra väldigt mycket utan att behöva spendera nämnvärt lika mycket pengar.

Köpa från privatpersoner

Med hjälpa av till exempel auktionssajter kan man faktiskt göra ordentliga fynd. Har man inte behovet av att allt ska vara helt nytt finns det mycket att hitta på sajter som eBay. Satsar man dessutom på relativt lätta inredningsdetaljer behöver man heller inte oroa sig för fraktkostnaden.

Använd hjälpsamma sajter

Att besöka vanliga inredningsbutiker kan ju i sig vara riktigt roligt och när man har chansen att se på något i verkligheten är det ju lättare att se hur saker och ting skulle passa in hemma.

Blanda dyrt med billigt

Bara för att man har köpt en soffa för 20 000 kronor betyder inte det att allt annat i rummet även måste kosta skjortan. Det finns massvis med fina och stiliga saker man kan hitta för en spottstyver Ett tips är att leta rätt på loppisar i närheten och besöka dem. Där kan man ju som bekant hitta lite allt möjligt, men möblemang och inredningsdetaljer verkar nästan alltid finnas.

Gör det själv

Man ska inte tro att man inte kan fixa någon del av inredningen själv, även om man anser sig själv inte vara händig för fem öre. Praktiskt taget vem som helst kan måla om en möbel i en ny färg, häfta fast nytt tyg på en stolsits och liknande. På inredningsdelen av sajten Elle kan man hitta massor av bra gör-det-själv-tips