De 8 populäraste doftljusen för ditt hem

doftljus

För att få hemmet att dofta gott är det inte bara rengöringsmedel som gäller utan idag finns det rumsparfymer och doftljus som också har den egenskapen.

Hos Doftljusbutiken hittar du flera ljus från flera olika tillverkare och här är de 8 populäraste dofterna utan inbördes ordning:

 1. Yankee Candle, A Childs Wish
  En mild sommardoft av gröna ängar och blommor.
  Yankee Candle är mest kända och den största tillverkaren av doftljus i världen. Ljusen tillverkas av högkvalitativa parafinväxeter och har en veke av ren bomull.
 2. Bridgewater, White Cotton
  Doftar nytvättade lakan på solvarm tvättlina.
  Bridgewaters doftljus är tillverkade av sojabönans vax och garanteras hålla hög kvalité med långvarig doft. Vid ett köp av detta ljus skänker tillverkaren pengar till mat för ett svältande barn.
 3. WoodWick, Willow
  Doftar pilträd och kallt vatten.
  WoodWick ljus har lång brinntid och består av vax från sojabönan och eteriska doftoljor. Men det som utmärker detta ljus mest är dess kryssformade träveke som knastrar och sprakar medan ljuset är tänt.
 4. Voluspa, Maison Noir Ambre Lumiere
  Doftar av indonesisk patchouli, vanilj benzoin och ljus bärnsten.
  Voluspas vaxblandning består av samma parafinvaxer som det görs krämbaserad kosmetika och läppglans av, vilket gör att doften koncentreras och lågan brinner jämn och stadigt.
 5. Klinta massageljus, Herrkolektionen 3-pack
  Dofter: Sandelträ, Maskulin, Mysk
  Klintas massageljus är inte enbart ett doftljus utan även en massageolja. Efter att ljuset brunnit i ca 15 minuter kan man doppa fingret i oljan och massera med den. Ljusen är framställada av vegetabiliska oljor och förnyelsebara källor
 6. Collection Bianco, Big Cotton Flower
  Doftar bomullsblomma.
  Collection Bianco är tillverkade av sojavax med en hög doftintesitet som räcker länge. Allt vax förbränns i glasburken som sedan kan diskas ur och användas till annat
 7. My Own, Rasberry
  Doftar hallon.
  My Owns doftljus är tillverkade av sojavax och eteriska oljor, vilka ska förbrännas så att burken sedan ska kunna användas till annat.
 8. Moment, Small Hyacinth
  Doftar hyacinty.
  Ljuset är tillverkat av eteriska oljor och sojavax och står i en glasskål med keramikbotten och täcks av en glaskupa vilket bevarar aromerna och skyddar ljuset från damm och smuts.